Πολιτική Αλλαγών

Το Pierro fashion σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης.

Για τη πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε ΆΡΙΣΤΗ κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.


ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (2310655420) είτε μέσω e-mail ([email protected]) μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας με άλλο νούμερο, χρώμα ή με άλλο προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα Μαυρομιχάλη 61 Πολίχνη.


ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (2310655420) είτε μέσω e-mail ([email protected]) και να μας ενημερώσετε για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και το νέο προϊόν που θέλετε για την αλλαγή. Για τις αλλαγές στην Ελλάδα υπάρχει επιβάρυνση των μεταφορικών 3,5 ευρώ (+2 ευρώ η αντικαταβολή, εφόσον υπάρχει διαφορά τιμής με το προϊόν που θα επιλέξετε).

Το προϊόν θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Η αλλαγή γίνεται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ κούριερ με το συγκεκριμένο ποσό. Το ποσό επιβάρυνσης της αλλαγής θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων. Αν χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία θα επιβαρυνθείτε εξ ’ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε.


Επιστροφές σε εσώρουχα και καλσόν δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.